|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
pomoc oko graficke
Molio bih vas za pomoc. Naime neki sam dan kupio agp ati hd 2600 pro i tu pocinju problemi. Naime sve radi kako treba a onda odjednom mi nekakve boje ispune cijeli ekran, to kada sam u desktopu il netu a u igrama se sve uspori. Mislio sam da je napajanje pa kupio novo 550 w (grficka zahtijeva min 400) ali i tada mi je sve bilo isto. Proc se ne pregrijava a ni graficka (oko 48 stupnjeva je najcesce). Cudno mi je jer sve radi kako treba nekad cak i nekoliko sati a onda ti problemi, da je vratim u vemil il postoji rijesenje za taj problem??? Evo kako to izgleda kad pocne http://img105.imageshack.us/img105/5758/problemkb5.jpg Probao sam nove windowse instalirati (xp home) i nista, takodjer i atijev hotfix koji takodjer nije nista rijesio. Kada ugasim komp na pol sata ili sat opet mogu igrati bez problema do nove stanke ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Nosi na reklamaciju u vemil. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Artefakti pokazuju njenu smrt. Btw ne zahtjeva 400w. Daj VeMilcima grafičku,a oni će na njoj napraviti 24-satni bench u servisu. Iako im vjerojatno neće trebati ni 5 minuta,da ona zablesi. |
![]() |
![]() |
#4 |
Emergency Scratcher
Datum registracije: Apr 2007
|
Da i meni se cini da ti ne preostaje nista nego nosit njima. Provjeri jos da ti nisi slucajno neke krive drivere instaliro.
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
buduci da si reinstalirao windowse slobodno nosi na reklamaciju ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Pošto ti više nemaju agp 2600pro u ponudi, dobro se pogodi za zamjensku. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
lol izgleda da su zadnju pokvarenu uvalili meni ![]() ![]() ![]() A mozda je zadrzim jos koji dan al ako se ovak nastavi onda vracam, samo nemaju tamo vise agp vise pa se nece biti lako nagodit s njima , no vidim sutra kako radi pa se javim jer sad opet radi sve kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne znam da li si primjetio, ali pola softvera ti je outdated ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|