|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
problem sa memorijom
neznam gdje da pocnem... prvi put sam posumnjao da nesto sa kompom ne radi kada sam pokusao instalirati WoW ![]() Windows Vista 32-Bit OCZ Gold 4Gb - 4x 1Gb konfa iz moj komp poslije svega toga, skinem memtest86 (www.memtest86.com) i odvrtim ga sve u redu do testa #7, tada mi javi sveukupno 11k errora, na svim slotovima memorije, otpr. 2.5-3k po komadu... i mene sad tu zanima zasto samo na jednom testu (test 7/9) prijavi tolko errora... i zatim zavrsi test 8 i komp se smrzne i nece se pomaknut... ni timer se ne mice nit gore progress.. thx unaprijed na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
OCZ + Gigabyte se znala i prije pokazati kao loša kombinacija IIRC bojim se da tu nema pomoći ako ti se ploča kolje s memorijom morat ćeš jedno od toga zamjenit...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
sve mi se cini da je nekompatibilnost... jer prije par tjedana frend je koristio moju memoriju i normalno je pokreno PC i upalio CoD2... no naizgled i moja radi, no ti nekakvi detalji i problemi sa isntalacijama svakog 10-og programa... memtest86 sam pokreno na jednom komadu i nije prikazao greske, ali opet ne zeli instalirat probat cu opet izvrtit mem test na tom istom komadu.. ako ne uspije pokusat cu posudit frendovu memoriju.. sad pocinjem sumnjat i na przu.. EDIT: evo sad idem do frenda po njegove Balistixe, nadam se da necu imat peh i da ni oni ne rade kak spada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Memory Support List(rev. 2.1) |
![]() |
![]() |
|
|