|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
(riješeno) TV Kartica-problem
dakle imam tv karticu leadtek winfast PxDVR3200 H instaliram sve drivere i software za gledanje/snimanje pri prvom paljenju scan programa uspije i nadje mi sve programe al kad ugasim taj program i nakon svakog ponovnog paljenja scan bude neuspjesan 3-4 puta sam sve ponovo instaliro i uvijek mi samo pri 1. paljenju uspije nac programe,a kasnije nista :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
pa valjda kad ih jednom skeniraš, spremi ih (prouči malo taj software)...nećeš skenirat svaki put pri pokretanju programa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
scan?
Očigledno nešto ne radiš kako treba.Nema logike da svaki puta kada pokreneš tv program skenira .Čak i da poslije skeniranja ne spremiš (memoriraš programe on bi trebao zapamtiti svoje prvo skeniranje.Za svaki slučaj pročitaj upute za instalaciju jer se možda ne instalira sve iz komada i nakon skeniranja memoriraj željene programe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prije skeniranja državu postavi na Austriju ili Njemačku, zatvori, opet pokreni program i ponovi scan. To bi trebalo riješiti problem.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
evo instalirao sam drivere s neta i sad sve ok radi fala momci ![]() problem je bio u tome sto vise nije mogo nac programe nakon gasenja Zadnje izmijenjeno od: RAMONES. 02.08.2008. u 07:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|