|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
PLS HELP...ne radi komp - mrtav
Imam problem, evo ukratko: prvo sam imao svoju konfu* i odjednom se počeo zamrzavat. kao da se nešto pregrijava. pustio sam sve one temp-ove, i kad se zamrzne, vidjet ću. al sve su temp bile ok. dan nakon toga, nisam mogo dobit sliku na ekranu, al komp je radio. znači, monitor ostane u stand by-u. dobio bi sliku kad bi npr ištekao i uštekao zvučnike, no uskoro bi slika opet nestala. onda sam nabavio neku šljuka grafu, 7300 GS. i s njom je radilo. reko, onda mi je grafa. reko, onda mi je grafa. i dam ju na garanciju, no njima radi. onda ja posudim od frenda 7600 GS, i komp se počne restartat svako malo. ko da su previsoke temp. vratim ja sinoć na 7300. i sve je radilo. danas pokušavam upalit komp, no sve mrtvo - mrtvo. nedaje nikakve znakove života kad stisnem gumb. probao sam ištekad struju iz napajanja na par min, no nije pomoglo. sad se komp više ni ne starta. * MSI NEO ATI x1950 PRO 512 Athlon x2 6400+ BlackBox 2GB DDR2 nakraju može bit MBO ili napajanje. (po nekom mom zaključku...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Koje napajanje imas? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Došao sam do zaključka da je MBO otišla. Ima neko nekakvu preporuku? kaj kupit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gigabyte 770 ili 780.
|
|
Oglas
|