|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Pitanje oko 64bit OS
Ovak krajem ovog mjeseca ili pocetak-sredina sljedeceg kupujem novi komp. Zelim isprobat vistu 64bit. Zanima me dali svi driveri moraju bit pisani za 64bit? Jer za skystar 2 neznam dal su 64bit ili 32bit. Pise samo da podrzava xp sp3 i vista sp1. Logitech ima uredno na biranje 32 i 64bit za 99%Proizvoda. I jos mi je nest frend reko da za vistu 64bit nema pravog sp1 jel to istina? kao da ima gresku neku ili sta vec. Znam da je bilo problema kad je tek sp1 izasao al kaj nisu to sve fixali do sad? EDIT: i dali postoji sansa da se skine .iso Viste il nekaj tak direkt od mikrosofta? Imam original doma al zelim sa intergriranim sp1 i apdejtovima a strah me skidat sa neke "divlje" stranice jer ko zna sta je mjenjano sve u njoj. |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zanima me dali svi driveri moraju bit pisani za 64bit? Moraju. Jer za skystar 2 neznam dal su 64bit ili 32bit. Pise samo da podrzava xp sp3 i vista sp1. googlaj Logitech ima uredno na biranje 32 i 64bit za 99%Proizvoda. Istina I jos mi je nest frend reko da za vistu 64bit nema pravog sp1 jel to istina? frend ti nema pojma kao da ima gresku neku ili sta vec. Znam da je bilo problema kad je tek sp1 izasao al kaj nisu to sve fixali do sad? vista sama po sebi je bug IMO ali neki ljudi je vole i poštuju ali ja ne baš pa eto..očito individualno! EDIT: i dali postoji sansa da se skine .iso Viste il nekaj tak direkt od mikrosofta? Imam original doma al zelim sa intergriranim sp1 i apdejtovima a strah me skidat sa neke "divlje" stranice jer ko zna sta je mjenjano sve u njoj. pročitaj pravila foruma i editiraj post jer ćeš dobiti bananu |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Gle nevidim nista ilegalnog u mom postu gore. Ak imam original key doma nevidim sta je ilegalnoga traziti dali postoji link direkt od microsofta? Ili to ljecis frustracije na meni jer sam friski member na forumu? i da sam uspio nac na googleu nebi pitao ovdje |
![]() |
![]() |
#4 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Napravi image svog originala, skini SP1, napravi slipstream sa vlite, a ostalo instaliraj preko winupdate-a. |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Što se tiče skystar 2, ja proguglao i na drugom linku ekipa na forumu nekom priča da Skystar 2 radi na Visti 64 sa nekim official beta drivers-ima. Svako razmišljanje, a pogotovo i pisanje (imao ti namjeru ili ne) o skidanju Viste sa "divljih" stranica, smatra se kršenjem pravila.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 19.06.2008. u 14:12. |
![]() |
![]() |
#7 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Procitaj neke od uvjeta za odredjene licence. Ja skidam M$ ISO-e (i to za sav njihov softver, ne samo Windows seriju) sa "divljih" (non-Microsoft, ako te tako veseli) stranica i uredno imam legalnu i legitimnu licencu/e. Stvarno me fasciniraju neki vrli moderatori koji nisu procitali 3 reda EULA-e ili neke slicne M$ licence.
![]() |
#9 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Tako pricaj sa svojim malim prijateljem Super Nepoznatim i ostalim drustvom, mucek. Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|