|
![]() |
#1 | |||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Amd mobile + Gigabyte maticna
E, zna li ko kako su kompatibilni gigabytova maticna 7VAXP-ultra sa amd-ovim mobilnim 2500+, jeli se da dobro OC na toj ploci? Hvala
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ploca je ok i opremljena sa dosta stvari ali ako zelis OC mislim da nema AGP/PCI lock... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ploca definitivno nema agp/pci lock, tak da dizanjem fsba dizes i clock agp odn. pci porta. za neki bolji overclock nije, al je krcata fičurima, tako da bi se isplatilo uzet. i da, od revizije 1.2 nemas mogucnost odabira jumperima 100/133/166 fsba (na tim je zakljucan agp/pci), nego sam 100 i auto, cime ti dodatno kompliciraju klokanje. uglavnom, ak mozes negdje nabavit povoljno tu plocu, javi, jel je ja bas trazim ![]()
![]() |
#4 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Amd mobile + Gigabyte maticna
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ma ovi foievci stvarno znaju pitat pizdarije jednostavno ih ubuduce zanemarite da overclock na nekoj kilobite ili kako vec ploci pa ja cu puknit zamalo mi se zaletija pohani sir jedva san ovo prezivija
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||
Premium
|
Citiraj:
E, bok cimeru! Ovo se nisan nada od tebe, mislija san da ces me zvat kad budes isa na pohani sir na veceru! btw, koliko ste spremni ponudit za maticnu 7vaxp-ultra?
![]() |
![]() |
#7 | |||||||
Premium
|
e miato, oces kupit maticnu gigabyte
![]() |
|
|
Oglas
|