|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
(riješeno) Ethernet controller
Imam springdale-G i865 (V) plocu i jedan veeeeliki problem, naime isa san spajat adsl i sve je bilo prekrasno dok se nije pojavio problem sa tim controllerom. Inace na maticnoj je P4 2.66Ghz, 512 ram, integrirana grafika -extreme graphics 2..... u device menageru mi je on, znaci ethernt controller i external sa onim zutim upitnikom. Pkusa san nekoliko drivera (pro,obicni....), dabudem iskren bilo koji do kojih san dosa, imena se tocno ne sjecam al bili su velicine od 88, 33, 5.1 MB. Ako je neko ima slican problem sa tim driverima molio bi da se jave. Ili ako je moguce da se taj problem rijesi na drugi nacin (tipa stavljanjem posebne mrezne kartice, stavljanja dsl modema preko usb-a.... bilo sta). Hvala jos jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako ti je stavljanje druge mrežne opcija onda je to najjednostavnija opcija, moguće je da je mrežna crkla i da zato neradi... Imaš Realtek RTL8139 bazirane NIC kartice (kao što je ova u mom stroju) za 30ak kn a ok su za kućni rad, čak ih i hakintoši (mac os X) mogu imati u sebi bez problema...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a cuj neznam je li opcija stavljat drugu karticu zbog drivera. Inace iman takvu karticu i stvarno radi ok. A za plan B mi ostaje priklucit router na usb, u tom slucaju mi ne treba ethernet ili LAN driver, jel tako??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo mali update: mrezna je riknila al neznam kad je stigla jer se nikad nije prije koristila uboa san drugu karticu i sve je proradilo savrseno. Hvala na savjetima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|