|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Cudni Bugovi
Prije Par Dana Poceli Su Mi Se Pojavljivat Cudni Bugovi, Konkretno Kad Sam U Igrici(nekakve Crte Treperenja Itd.)pa Me Zanima Zbog Cega,mozda Nesto Do Drivera Od Graficke Ili Sama Graficka Rikava. Grafa Je Iz Siga,samo Da Napomenem Da Se Grafa Ne Pregrijava I Da Je Prakticki Nova.thx |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neznam Zašto Pišeš Ovim Čudnim Načinom Ali Grafa Ti Se Ili Kuha Ili Je Zrela Za Reklamaciju... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hvala vam puno na ovim iscrpnim informacijama, nisam znao da tu ima i visoko obrazovanih prof,dr,sc hrvatskog jezika.Koje kvalitetno stivo preporucujete.Naime ja sam zamolio za pomoc oko jednog sasvim drugog problema,ali ocito sam naletio na predavanje iz hrvatskog jezika i knjizevnosti.Stoga se duboko ispricavam i zamoljavam da mi se oproste moje pravopisne greske i cvrsto obecavam da cu se popraviti i necu vise grijesiti.Sa stovanjem Nydyho.Zamoljavam admina da ponisti ovaj post,vjerojatno sam zamjenio forum hrv.jezik ekspert At:yedwy- napomenuo sam da se grafa ne kuha At:Buger-zaboravio si veliko slovo na pocetku recenice "naslov i nacin pisanja" At:Mcg-nisi subjekt i predikat izlucio At:Ozi-šudna Čuma je štivo koje predlažeš,hm...moram se raspitat u biblioteci Zadnje izmijenjeno od: NyDyHo. 09.04.2008. u 00:12. |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ti nisi svjestan koliko se tako napisan tekst teško čita? Fora su ti hop-cup slova ili što? Opet neka nova vrsta trave, na čijem li je balkonu uzgojena...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|