|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Kasda router
Zanima me kupovina Kasda routera. Kakva su vasa iskustva s njime? Preczinije mislim na onaj Kasda combo router koji se dobiva uz t-com usluge. Jel morate radit port forward za igre i p2p programe? Kakva je sigurnost? Naravno, nebi isao prek wirelessa nego kalasicno iz routera žicom u usb utor u kompu. I gdje bi mogao takav router nabaviti u Rijeci? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako vec kupujes ja na tvom mjestu ne bi isao na Kasdu vjeruj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Bježi od Kasde ko lud, možeš uzet D-Link DSL-584T iz gornje preporuke samo ipak trebaš ubacit mrežnu ako je već nemaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na Tržnici imaš polovnih dobrih modema/routera za male novce. Velika većina wlan routera ima mogućnost isključivanja wlan signala tako da ti onda nije bitno je li žični li bežični modem/router.
![]() |
#8 |
N00B
|
@Groza imas EDIT ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Kasda po meni je mana ta sta o defaultnim postavkama nemoze imat 2 racunala u isto vrijeme na mrezi i malo je teze poriktat nego kod d linka ali zadovoljan sam sa njome.. Dlink mana je ta sta nema prekidac kao kasda..i to je ono sta me jako smeta kod njega isto za sada nemam problema osima kada preko noci moras iskljucit adapter u slucaju nekakvog elektroshoka jednostavno lako pregori adapter i dlink dok kod kasde se to nemoze desit...eto moje misljenje je niti u jednom slucaju neces pogrijestiti.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
N00B
|
@Silent-hunter D-Link je router pa zato nema prekidaca sluzi da bi bio always on..Ja svoga nisam ugasio otkad sam kupio ima godinu i nesto radi ko sat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moja iskustva sa kasdom su grozna, dobio sam ga u najam od HT-a, svako malo iz čista mira izgubi vezu, kad se spojim na kasdu, default gateway stoji prazan i moram ga par puta upalit i ugasit da proradi, sada se žalim HT-u da mi daju drugi modem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Bježi od Kasde. Užas. Sad imam D-Linka od T-Coma i sve super radi. Kolega i ja umreženi, milina od rutera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja imam Kasdu 2 godine i radi odlično u router modusu. Čak sam se drznuo da kasnije na nju nakalemim AP i imam wireless. ![]()
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|