|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Problem hp nx9420
Skinio sam s hpove stranice program za flashanje biosa te sam naravno nakon toga flashiro bios. Kad je računalo obavilo fleširanje te nakon toga restartiralo računalo kod ponovnog uključivanja računala mi računalo ispisuje poruku: The following configuration change was requested to this computers Trusted Platform Module (TMP): Allow a user to take ownership of the TPM F1 ---> BOOT kad pritisnem F1 otvori mi novi prozor u kojem piše Power-on Password, a ja nisam nikakav pasword u biosu dodavao niti sam ga ikada imao. Kako da zaobiđem ovo ili kako da saznam password. U bios ne mogu ući jer kada stisnem f10 on ode na onaj dio The following conf... Molio bih vas ako netko zna ovo riješiti da mi napiše šta da radim. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Novim BIOS-om si aktivirao TPM sigurnosni chip koji se ugrađuje u neke novije HP-ove laptope... Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User