|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ocitanje napona u Everestu
Gledam zadnja dva dana malo razne teme o napajanjima-rijesio da kupim noco. Trenutno imam neko codegen (ako uopce jest) sto je doslo sa kucistem. Ne moram govoriti da je lose, no ono sto me zabrinjava je ocitanje na 12V u everestu. Jako je malo,u idle modu nije ni 1 V,skoci tu i tamo na 1.7 do 3,ali ne vise. E sad,cini mi se da ne bi trebalo biti tako. Moze neki komentar na temu toga? Cisto da znam je li mi jako HITNO kupiti novo napajanje ili mogu pricekati jos koji tjedan mozda. Inace komp radi ok,tu i tamo nesto malo zasteka,ali nista previse bitno,mada sam od prve sumnajo na napajanje... Evo SS od everesta: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cuj, logicki da je takav napon, komp ti nebi radio. Sto sad zelis od nas, ja neznam? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bios.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Softwersko očitanje je potpuno nepouzdano, bilo za točnu, bilo za približnu vrijednost, tako da na taj način nećeš ništa pouzdano saznati. Ni bios nije najbolje rješenje, jedino multimetar... Što se tiče očitanja, meni na jednom napajanju nijedan soft ne očitava 12v, pa eto, napajanje radi već par godina bez greške ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da,ali ti ocitava barem 11V +-0.5. Kao sto vidis kod mene nije niti 1V,pa bi volio saznati ako ima neki soft koji isto tako ocitava,da provjerim (ako je greska u everestu mozda). Kad nemam voltmetar.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Stvar je senzora koji se blesira, jednostavno...ili do verzije Everesta koju koristiš.. Bilo kako bilo, ako želiš biti siguran, kupi si multimetar u Getrou za ~50kn, i mjeri... Od napona 12v raila, voltaže procesora i čega sve ne... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|