|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Compaq 8510w artefakti u igrama
cpu:2.2ghz gpu:quadro 570M u biti tu sve pishe.... heheh http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3862 Laptop ima artifakte u igrama... neki likovi su zuti... shpricaju poligoni i slicno... probano nekoliko novih igrica.. stalker,crysis,nekoliko vrsta drivera.... warcraft III recimo nista ne baca... probano i rivatunerom s NVstrap driverom prebacit karticu u geforce mod.... aka 8600GTS i instalirat geforce drivere... problem je isti zanimljivo da memory testovi (goldmem,memtest) prolaze 2xprime95 na svaku jezgru prolazi.... 3dmark 06 prolazi bez artifakata ati tool ne baca artifakte kombinacija prime95 + 3dmark06 isto ide i nema artifakata.... ajde dajte neke smjernice kam da pikam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja imam 8510p, sličan problem sam imao, cak mi se kada bi "windows" tipkom spustio igricu u tray bacalo plavi ekran. Stavio sam natrag vistu i originalne drivere i sada jesve ok..jest da je druga grafička..al eto..probaj. Jesi napravio update biosa..koliko znam ima mislim jedan od veljače.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
cod2 ne radi wolfenstain ne radi panzer ne radi civilizacija 4 ne radi settler 6 ne radi neam pojma.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Mozda je grafa neispravna..nista mi drugo ne pada napamet..meni sada sve ok radi..jedino je vista spora..ostalo je ok..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|