|
![]() |
#1 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Za citanje i postanje na newsima koristim Windows Mail iz Viste x64. Vec dobrih 9-10 mjeseci to koristim i nikad problema. Danas sam postao na news kao i inace. Prvi put sam dobio gresku, pa sam poslao i drugi put. Nije javilo gresku, ali moj post se nije pojavio dok se neki noviji jesu. Isao sam provjeriti u google grupe i tamo skuzio da su oba moja posta sjela na grupu i da je bilo jos dosta tudjih postova koje Windows mail uopce ne prikazuje. Windows mail je podesen na "Show all messages". Vec sam i resetirao grupu i sinkronizirao (downloadao) opet sve poruke, ali mojih i nekih novih nema. Cudno je i to sto Windows Mail na Find pronadje i moje i ove druge poruke kojih nema na popisu... Sto se dogadja? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 04.03.2008. u 20:59. Razlog: RIješeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Da nije neki junk filter uključen pa da je poblesavio? Inače ja koristim Thunderbird pa ono nebi ti mogao reći ništa specifično, ja sam prestao OE (i njegove derivate) koristiti još tamo negdje u eri IE4 pa ono jbga...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
"Samo vodu ne!"
|
Ma ni ja ne koristim IE od kad postoji Opera, ali do sada mi je Windows Mail efikasno odradjivao posao news browsera pa se nikad nisam ni trudio mijenjati nesto. Izgleda da je dosao taj trenutak. Ipak, volio bih razumijeti u cemu je problem. I ja sam onako apstraktno prvo pomislio na nesto kao junk filter, ali nisam nikad vidio opcije za podesavanje junk filtera za newse. Zna netko!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
"Samo vodu ne!"
|
Skuzio sam. Nije junk filter. Nije ni Windows Mail zastekao. Ljudski faktor. Moji postovi otisli su kao reply na moj stari post koji ima isti naslov kao i ovaj koje sam slao, a google group lista postove po redu dolaska bez obzira sto su reply na neki drugi. Zato mi se cinilo da neke nisam dobio u Windows Mailu. ![]() Uglavnom rijeseno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|