|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
prica o ruterima
pozdrav svima imao sam tcomov kasda ruter nekih mozda 2 godine ako ne i vise dok od jednom u ruter modu je veza pocela biti kilava..vrijeme odaziva bi cesto prelazilo i nekoliko sekunda..zalio sam se nekoliko puta njihovoj sluzbi za koristnike iako sam Iskonov pretplatnik (al opet ruter je u najmu od strane tcoma) i jedni i drugi bi krivnju prebacivali na drugoga..dok odjednom su poceli sa spikama da oni ne podržavaju ruter mod ..(koji meni pase jer imam 3-4 kompa doma). inace kasada je manje vise sve te silne godine radila ok (u ruter modu naravno ) e i tada kada je pocelo stekat s vremenom sam dobio novi ruter od d linka (D-Link DSL 584-T) ..kojeg sam vlastorucno unistio .(ima objasnjeno par threada nize -nemojte to pokusavati ![]() I sve 5 , podesio ruter, user pass. ukljucio dhpc itd itd..i sve je to super radilo 1-2 tjedna i opet cudom se poceo pojavljivati problem velikog odaziva (cak i nekoliko sekunda - sto je kod bilo koje igre pogotovo FPS-a jednostavno neprihvatljivo) velik odaziv se nebi samo pojavljivao na 1 compu vec na svima podjednako. u bridge modu kada je samo 1 comp spojen radi savrseno. inace mreza se sastoji od 2 switcha canyon 1 linksyss WAP54 laptop je spojen sa tim linksyssom bezicno drugi compovi su spojeni kabelima cak je kasda imala originalni config koji je tip iz tcoma sam programirao meni pred ocima savjetovali su mi u tcomu i sluzbeno a i privatno da bi najbolje bilo uzet za produženje ugovora bezicni ruter (kazu da za njega daju ruter podrsku). pa sada je meni to sve poprilicno cudno kako uz sve te silne rutere opet ne radi dobro ? ili cu stvarno morati uzet taj bezicni (koristio bi ga wire modu naravno) a sve te godine je radilo ok
![]() |
#2 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
uzmi sve u jednom za kakvih 300 400kn i mir. router + switch + ap.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|