|
![]() |
#1 |
Anvil of Crom
Datum registracije: Dec 2006
|
Spor odaziv
Problem je u sporom odazivu dijaloškog prozora kad se klikne desni klik -> properties odabranog foldera, trebam cekati 5-10 sekundi da se otvori... problem je cini se u registryu http://windowsxp.mvps.org/slowrightclick.htm ovaj link mi je da naznaku da je nekaj u rootu, sve sam probao i nista ne pomaze i sad sam stuck jel ima tko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pocsitio si registry,jesi pogledao u task manageru da neki process ne uzima veliki mem/cpu usage?Mozes i preko registrya ubrzat malo to Start>Run>"regedit"(bez navodnika)>OK kad ti se otvori prozor registry nadi ovaj registry key HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop i s desne strane ces vidjet "Menu Show Delay" dvoklik na njega i promjeni mu vrijednost u 0 ako zelis da bude full brzo i restartaj komp ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Anvil of Crom
Datum registracije: Dec 2006
|
Thx na pomoći baš budem probao pa javim ![]() Nije moj komp nego je od usera koji se žali bla bla nema živaca čekati, straota ![]() Citiraj:
Samo cu jos jedan detalj napomenut da ti properties rade normalno za sve ostalo (properties od diska, i svih mogucih aplikacija, extenzija) samo prca kad se klikne na foldere bilo gdje ne samo na desktopu |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|