|
![]() |
#1 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
LG Flatron L204WS 20" pixel problem
monitor star tjedan dana, i odmah prvog dana, ali ne kod prvog uključivanja, nego poslije instalacije windowsa (prije u biosu i tijekom instalacije nisam primjetio) pojavio se jedan "mrtvi" pixel.. e sad, neznam jel je to mrtvi pixel jer nije crn, jer koliko ja znam ako je mrtvi, ništa ne prikazuje.. nego, on na crnoj podlozi svijetli crveno, a kad je bijela podloga onda je sve ok.. jel to za reklamaciju ili će se možda s vremenom to "popravit" samo od sebe ![]() a taj pixel se nalazi kako je prikazano na slici i iritira.. da je u čošku, još možda nebi ni smetalo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Inace,postoji 4 vrste gresaka sa mrtvim pikselima.Tvoja je greska tipa 3 ![]() Pozz
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne pomaže tu servis... LG priznaje 5-6 ili koliko već dead pixela tako da... Možeš još probati drugu grafičku jer nekada i one znaju baciti tako neke točkice poput artefakata. Nekad pomogne i "čvrkanje" po tom dijelu monitora...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
420
|
zvao adm, oni ne mogu ništa, jedino da zovem servis... i da, LG priznaje od 3 nadalje mrtvih pixela... i šta sad? tu se ne može ništa napraviti? mislim, ono glupo mi je čovjeku reći, je, to ti bude tak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Još ima i opcija ako si kupio preko adm webshop-a. Ako nisi zadovoljan imaš pravo (teoretski) vratit proizvod unutar 7 dana (teoretski jer shopovi sami pišu pravila kak im paše, ali trebalo bi pisat na računu/jamstvu koji je rok za vratit).
![]() |
#9 |
420
|
je, danas je zadni dan.. ha ništa.. kak je, je.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|