|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
grafulja i isprekidane linije
Odmah u glavu! Upalim komp, dignu se windoze, ali u 640x480 sa nekoliko isprekidanih linija. Normalno ga resetiram (kroz windoze) ... i komp odbija bootat. Pretpostavljam da je grafa svoje dala, sad me zanima da li je mogla povući još nešto. hvala, pozdrav, sve najbolje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja još nisam čuo da je nekome grafa nešto povukla ali teoretski je svašta moguće, uglavnom ne vjerujem, ali napajanje može itekako i grafu i dosta toga a i to može izgledati tako da se ne boota...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
grafa je prdnula i to je to ... brijem da je memorija riknula jer ona daje crte gpu daje tockice ak se nevaram ...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Nesreća, ali bit će da je to. Probao sam večeras s drugom grafom i sve radi bez problema. Ode dakle bfg 8800 gtx (tvornički OC), ako netko vodi statistiku ![]() Kako se rješavaju ti problemi? Može li se to uopće popraviti ili se dobije zamjenska kartica? Čisto da se znam postaviti kad budem nosio na servis. Tx na prethodnim objašnjenjima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
odneses i dobijes novu ... koliko sam ja bar upucen mislim da nedobijes zamjensku karticu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|