|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Imam mali problem kod overclockanja...athlon xp2000+ trenutno radi na 12.5x166 1.65V...probao sam ići dalje na 12.5x170 ali je nestabilan, onda sam malo povećao voltažu na 1.675 pa na 1.7 i radi stabilno...idem dalje na 12.5x175 1.7V i opet nestabilan...i na kraju dignem još voltažu na 1.75 i radi ok, stavim na 180 i opet je nestabilan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
dobro si ti to i dignuo...inace,svi su palomino lijeni,osim naravno onog xp 1600 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nije palomino nego Tbred....nije da nisam zadovoljan ali je tako glatko išlo do 166 a onda..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: lijeni athlon
Citiraj:
Ajd daj brojke. Moj je bio AXDA 2000DKT3C AIUGA0240 i dalje se ne sijecam
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
AXDA2000DUT3C dalje se ni ja ne sjećam, ako je bitno ću ga izvadit pa pogledat ako ne..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
DUT3C bolje od DKT3C koji Tbreb B ili A, mislim da bi s tih 2100MHz trebao biti jako zadovoljan jer 2000+ ne ide puno dalje.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
budi zadovoljana i stim rezultatom! Ja sam sa svojim bivsim xp2000+ , palomino jedva uspio dobiti 1950Mhz! Mislim da s njime mozes izvuci max 2100Mhz!
![]() |
#9 |
Premium
|
ok, thnx svima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|