|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
pomoc,savjet dobri ljudi
kupio sam novu konfiguraciju...maticna:GA-M56S-S3,procesor:amd athlon 64x2 6400 black edition,2x1giga kingston,graf:saphire hd 3850 512mb,napajanje 600w.covjek bi pomislio sad sam miran sa ovom zvjerkom.kad ono problemi na sve strane:instalirao sam xp sp2,nemam zvuka svi su driveri instalirani podesio sam sound u panelu.imam osjecaj da komp sporo radi s obzirom na tu konfiguraciju moram li nesto posebno podesavati u biosu ili nesto...zamolio bih prijedloge u vezi svega |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozda ti drajveri nisu dobro sjeli provaj ih deinstalirat pa pokusat ponovno instalirat,inace u kojem smislu ti je komp. spor ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
drajvere sam vise puta instalirao i deinst ista prica...kao da steka kad otvaram prozore i slicno,dugo instalira,npr;winamp od nekih 10mb je instalirao 5-6 min,predlazes li mi nesto u vezi konf:dual chanell za rame ili slicno thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozda malo glupo jesi provao ubaciti CD s drajverima pa ga povuc iz Device managera ili nadi na netu skini i instaliraj,ako je tako sporo kod otvaranja i to je li imas kakav proces u task manageru sta ti ima veliki CPU/mem usage? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
e napokon sam uspio rijesit,naime instalirao sam drivere za maticnu medu kojima su i driveri za hd audio,ali sam i instalirao drivere za graf koji su isto sadrzavali drivere za hd audio pa su se vjerojatno "posvadjali"lol,jos uvjek su dobrodosli savjeti u vezi konfiguracije thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Umpah neznam kaj ti točno znači da imaš osjećaj da ti sporo radi? Mali FPS u igrama? Dugo dizanje programa s diska ili nešto treće? Jer valjda znaš i sam da je kod dizanja s diska glavni ograničavajući faktor upravo brzina diska... Inače ja bi na tvom mjestu skinuo najnovije nvidijine forceware drivere i najnovije realtek drivere i SVE nvidijino strgao dole i instalirao opet nakon ribanja windowsa - za svaki slučaj, pa čak možda i Catalyste isto...
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja imam istu ploču i dobro sam se namučio dok sam sve naštimao.. Kao prvo instaliraj osnovne drajvere za matičnu,nakon toga net fremwork 2.0 jer bez njih ne možeš instalirati ati drajvere za hd kartice,instaliraj ati 7.11 drajvere inače nečeš moč igrati crisys igru i nakon toga realtek hdmi ati codecs koji češ skinuti s realtek stranica...nikakav optimizer ti nije potreban za procesor jer nema poboljšanja uopče..ako ti još šta bude nejasno javi na mail-plasticdreams@net.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Amd optimizer nije namjenjen da pravi poboljašanja kod aplikacija koje rade normalno nego za onaj određeni broj koje ga trebaju i s obzirom da ne smanjuje performanse ostalima i da niko točno ne vodi evidenciju koje su to koje ga trebaju a koje nisu preeporuka je da si ga instaliraš...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|