|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Athlon1200C unlock
Krenem ja njega unlockat... skinem cooler... izvadim procesor... pogledam ga... i vidim da mi L1 bridgevi nisu prerezani kao sto bi trebali bit nego su spojeni... Prema tome on bi trebao biti otkljucan... ali ja ne mogu mjenjati mnozitelje?! Na procesoru to izgleda ovako: L1 | | | | L2 | | L3 | : | : L4 : | : | Maticna je Soltek SL-75DRV... mnozitelje ne mogu mijenjat iz biosa, ali imam na ploci switcheve za to... A pokraj socketa je i lampica koja bi trebala svijetliti ako je procesor unlockan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
stavio sam i najnoviji bios... opet sve isto... malo sam googlao i procitao da su svi athloni1200 unlockani... Zasto onda to meni ne radi!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Oke... ja sam kreten... naopako sam gledao na switcheve na maticnoj u odnosu na guide... pa umjesto da je sw1 bio u ON, bio je u OFF... ![]() A lose su napravili knjizicu... na slikama su sve oznake na krivim mjestima u odnosu na maticnu plocu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Malo manje ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|