Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.09.2007., 23:44   #1
logan
Premium

logan's Avatar

Datum registracije: May 2006
Problem sa kompom-molim savjet

U zadnje vrijeme kada uključim komp, dignu se Windowsi, a ponekad se i oni sami ne dignu do karaja , a komp se sam od sebe resetira (kao u slučaju kad se stisne gumb reset) i to se tako ponavlja jedno 6-8 puta i onda se komp ustabili i radi, mada ni to nije sigurno kada će se sam od sebe resetirati, evo neku večer pustio defragmentaciju diska i na pola posla opet reset sam od sebe, a isto tako ako se ne resetira onda mi se zna desiti da se zblesira ekran tj. kursor od miša se zamrzne, niti jedna tipka na tastaturi ne reagira tako da ga u tom slučaju moram sam resetirati.
Pitanje je dali je možda ploča u pitanju, naime platforma je Intelova, AGP, ploča Asus P5P800, "Geil DDR 2gige Dual channel", Pentium 4 3,4GHz, napajanje chieftek 420 W, grafa POV 7800 GS, HDD Seagate 320GB, a os Win Vista Home Premium.

Dečki dajte se malo pozabavite ovim problemom ili dajte mi smjernice kaj to ne štima da se tolko puta sam resetira dok ne dođe k sebi (ali i to ne traje dugo), možda koja komponenta , a možda je uzrok Vista...Hvala, bok..

Pozdrav forumašima...
logan je offline   Reply With Quote
Staro 30.09.2007., 17:15   #2
Optik
________

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor logan Pregled postova
a ponekad se i oni sami ne dignu do karaja
Neka se oni karaju ,bit ce im dobro

Reinstal winsa si probao ? To mi je nekako prvo na pameti ,i vrati defolt postavke
Optik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.09.2007., 20:54   #3
Saki
Premium

Datum registracije: May 2005
Mozda zeza napajanje...probaj neko drugo
Testiraj memoriju...
Saki je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor