|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
koji hladnjal za p4
Koji hladnjak,cooler,ventilator preporucujete za P4 prescott 2.8 Ghz. Bitno mi je da cooler ne prekrije ddr slot. Imam Intel d865Perl sa 4 slota. Pitam jer imam orginalni koji je jako bucan i stvara velike vibracije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Probaj je ti paše TT BigTyphoon meni je super hladio Prescotta drža ga je ~50°C! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Bitno mi je samo da ne buce i vibriraju puno, nisam neka picajzla, al ovaj moj je prebucan!! Da li katana i BigTyphoon prekrivaju ddr slotove, tj jesu li puno veliki?? EDIT: Sto mislite o scythe MINE hladnjaku? Cini se jako dobar i hvaljen??? Zadnje izmijenjeno od: lujito. 13.11.2007. u 09:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Pa za koga stoji sticky ? Prvi put... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Freezer 4 sam imao nekad davno na Northwoodu 2.6C i full zadovoljan ![]() http://www.extrememhz.com/freezer4-p1.shtml |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Optik...kakav sticky???? Evo jucer u linksa kupio scythe MINE!! I mogu reci da je vrhunski. Prescott ne prelazi 45 C°!! I sta je najvaznije, taj je hladnjak ogroman, visok je 15 cm, u kucistu mi je doslovno na knap, al mi nije zauzeo mjesta za ddr sto mi je bilo jako vazno. Koristim ga sat vrimena i za sada sve najbolje o njemu. Tih dobar i isplativ, cijena oko 290 kn!! Bravo SCYTHE MINE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
neznam u cemo uopce razgovaramo. da li ti pricas o AC 4 ili o AC 64 pro? ili se pravis lud.? AC 64 pro nema kopcke za 478., AC 4 ima, to znam., nofrx. ali ga nema vec davno u prodaji.
![]() |
#13 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|