|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ZALMAN CNPS7000B-Cu i Abit nf7-s 2.0 problem
uzeo zalmana,probao ga instalirati,odpilio komadic onog clipa da stane,super sjeo,sve odlicno,ima mjesta,nista ne dira i jednostavno ne radi...zasto?kako je to moguce? najdalje sto sam dosao do biosa i ocitao temp od 67c...vecinom se komp ni ne upali...4 dana se vec s tim patim,odfurao kod frenda u servis,bilo jos par ljudi,takodjer nula bodova...vratim naravno stock cooler,sve radi bez problema...sve komponente su ispravne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Probaj ustekat pin od venta na drugi jumper od ploce..znaci NE na CPU Header nego onaj od kucista ili direktno na 12V molex ako imas konverter! NF7-S r2.0 je dobra ploca ali ima svoju narav..kad se naucis s njom nosit onda si majstor! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ček... Šta ne radi? Vent? Ploča? Proc?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
probao sam stekati svugdje,ali cim sjedne na proc nece raditi komp,nekada ni do biosa ne stignem,uglavnom slika se nekad ni ne pojavi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Pa jel spajaš zalmana preko Fan Matea ili direktno ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
LOL nema teorije da ako je vent ispravan i ispravno namontiran i kad ga ukljucis direktno na 12V molex da nece da radi...mislim EJ! Probaj to i pusti te fan ludosti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
nije vama bas jasno,fan radi bez problema gdje god ga ustekao,ali cim ga namjestim racunalo nece raditi...spajao sam ga i direktno i preko fanmatea... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Negdje radiš kratki spoj...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ne mora biti! naime, zalman je dovoljno velik da hladi bar 5 min pasivno taj komp, znaci da mu ne lezi bas dobro. provjeri pastu, povrsinu kulera, i sve ostalo. i u prvom postu si reko da zalman ne radi, odnosno tako smo mi ovdje shvatili. probaj malo pogledat oko toga sto sam reko.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
Zalman radi, al se komp ne boota kad ga stavi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered Abuser
|
ma nema šanse, nije mu dobro cooler sjeo, meni je 7000AlCu držao athlona64 na 2.6GHz pasivno (zaboravio sam ga uštekat ![]()
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Please Help!!!
Imam isti problem kao i Rocco-1 i molio bih ga da mi se javi na mail ako je riješio stvar! Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|