|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Backup registry
da li modificirani registry ključevi, znači kada dodajem nove, itd, e da li se oni brišu kad se stari importaju. backup na koji mislim je kad se na neki reg. ključ klikne desni klik miša , i onda export. i sad tako dobiven reg. fajl samo se doda nazad u registry. znači da li se oni poslije modificirani, tj dodavani, mijenjani ključevi u registry brišu ili ostaju neki, na svom mjestu, kada se vrate stari. ako ne može li mi netko preporučiti neki dobar program, osim system restore, hm, šala mala, neki dobar program koji je dobar i koji radi samo backup registrya |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako barataš sa istim keyevima, naravno da će se novi obrisati kad vratiš stare, overwriteat ćeš ih, zar ne? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
e hvala doomy _os, ko da sam znao da češ ti odgovoriti, neki filing jel. ovaj hvala na odgovoru, ali znaš li neko dobar program za te stvari. ustvari može li preporuka, ima njih samo nisam dosad isprobavo . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije mi to nikad trebalo, ali sigurno postoji način... http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...oogle+pretraga
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|