|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Barton XP BOX 2500+ pitanje
Koji cooler dolazi sa bartonovim box pakiranjem ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Neki, zaboravio sam... Ak pitaš jel valja, pa tak. Ak ga ne misliš ocati onda je ono, ajd tu negdje za upotrebu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Koliko sam ja vidio neki jeftini coolermaster. Po meni s eneisplati uzimat BOX, za razliku u cijeni s emoze nabaviti cist fini cooler i jos ostane para
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
koji cooler preporučujete, sad imam neko sra... koje galami da mi trebaju zaštitne slušalice. Inače imam 2400+ thr.. b, pa me baš zanimalo šta slavljaju u box pakete |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Koliko si novaca spreman izdvojiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Zalman mi je malo preskup ![]() Samo predoži, može i više komada - lako se ja onda odlučim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Ok, dakle 400 kn je previše. Ne znam, za 320 kn možeš uzeti Thermalrightov SK7 + 19 dB Papst, A za te pare možeš uzeti o Zalmanov 7000A-AlCu. Ako hoćeš proći jeftinije, moraš se odlučiti da li ciljaš performanse ili tišinu. Kolika ti je temperatura proca/sistema sada? Daj pogledaj koji cooler imaš, možda se može nešto drugo iskemijati. Jel ga kontroliraš potenciometrom ili temalnom sondom? Ili stalno radi na max okretajima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Temp je mjerena u biosu 40-45. a cooler je "titan ttc-cu5tb", iako mislim da mu je prduo ležaj. Sada sam nabavio "falcon rock 2", za koji kažu da je tih (25 db deklarirano) pa me zanima dali bi se isplatilo ventilator sa rocka prebaciti na hladnjak od titana ?? Ipak je titanov cijeli bakreni, dok je kod rocka bakreni dio samo onaj koji legne na proc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Dakle, to je onaj aluminijski vent? Možda nije vrisnuo ležaj, on je dosta glasan sam po sebi. Ovaj stari heatsink nema bakrenu bazu, već "copper coated body and copper fins". Samo ti stavi Falcon Rock 2, mislim da se ne isplati radit gemište sa starom bazom sad kad već imaš pristojan cooler za te pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ok, hvala !! |
![]() |
![]() |
|
|