|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ieee 1394 controller driver Windows XP???
Igrao sam se nLite-om i uklonio sve drivere iz instalacije, pa tako i firewire. Da li ih je moguće naknadno instalirati i kako? thanx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa kad si se već igrao nLite - om, napravi novi "paket" s tim da vratiš tj. ne makneš iee 1394 firewire drajvere. Inaće ako generirani paket nije namjenjen isključivo za jednu određenu seriju računala onda je bolje ostaviti sve postojeće drajvere i još dodaješ (sata kontrolac, grafička, mreža, . . .). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
podrazumijeva se da pokušavam izbjeći ponovnu instalaciju. anybody? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nije nemoguće ali moraš znati gdje i šta dolazi na install cd - u (npr. driver.cab, 1394.inf, . . . je u I386 folderu). Analiziraj sve 1394*.inf fajlove i popiši sve fajlove na koje se referiraju, a kako bi znao šta sve trebaš dodati. Ovo prethodno je za ono što daje ćoro, a ako imaš specifični drajver od nekog proizvođača (npr. matična sa VIA chipsetom) onda prethodni postupak moraš ponoviti. Sami cd, zapravo iso sliku editiraš sa UltraISO ili WinISO programima. Opet kažem brže i lakše napravit novi paket. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
nije mi problem napraviti paket, nego sam odradio sve ostalo misleći da ću s tim lako. na greškama se uči, ali ipak i ovdje. hvala ti! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|