|
![]() |
#1 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Cijene E6600?
Zašto nisu pale cijene izlaskom novih Intelovih procesora kao što je najavljeno? E6600 je npr. pojeftinio sa 2400 na 2200 kn...vaauuuu... ![]()
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma past će još, samo treba malo vremena ![]() Ali i neki puta 200 kuna igra ulogu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nasi trgovci jednostavno, vani vec vidim da su ispod 300€, i jos odbijes porez i evo za 1600kn dobar proc ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#5 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Zna li itko hoće li možda pojeftinit i matične? Ne bi imalo smisla, ali 'ko zna... ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pa to snizenje cijena je bilo 22.4., odnosno u subotu, tako da bi se ovaj tjedan trebale korigirat cijene, ali bi e6600 trebao bit oko 1700-1800kn kao sto je bio e6400 u vrijeme kad je to snizenje najavljeno, dakle nista spektakularno s obzirom da je bio vec oko 2000kn zadnje vrijeme
![]() |
#8 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
ako do kraja četvrtog snize bit će dobro. Ljudi mi smo hrvatska, šta vi očekivate? ![]() @Conroe ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
E da, bas sam to htio pitat. Znaci imaju 5% popust na gotovinu, super... EDIT: Pazite sad ovo: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=3585 ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: SRV. 23.04.2007. u 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
krvava cijena sad znači polovni mogu/moraju ići i za 1000kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
sto reci nego bravo Intel, bravo ADM |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
ovo je da poludis, prije samo malo vise od pola godine je a64 x62 je kostao kao prosjecno racunalo, danas se za 1500kn dobije isto jaki proc koji se moze OCat za 50% u 99.9% slucajeva, mrak!
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
definitivno ADM ![]() http://www.adm.hr/ za AMD bravo sto su natjerali Intel da odhebe NetBurst. (i nadam se za nadolazeci Barcelona core ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
ma ok, bit ce ti pentiumi E 500kn, al mi se vise dopada ideja da kad izadu ce ovaj e6600 umjesto 1500 kostat 1200kn, uskoro poslje ce izaci 45nm procesori sa 6mb cache-a vrlo vjerojatno po jako slicnim cjenama a jos boljih performansi naime primjetna je razlika u brzini izmedu e4300 i e6600 na istom FSBu, a razlika je prakticki samo cache, vec dugo kod intela cache memorija igra bitnu ulogu i ocito se taj trend nece skoro promjenit. Ja bi rado doplatio tih 700-800kn razlike u cijeni danas.
![]() |
#25 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Izgleda da su srezali samo E6600, a da nisu dirali E6420 koji bi bio jako zanimljiv ako bi se kretao izmedu 1000-1200kn. Adm je jos jednom jeftiniji od diskonta24 sto se mene tice odlicno jer mi se neda cekat 1 dan na robu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
ok, molim vas, izdržite sa mnom. Toliko je tu po forumu informacija da pucam. Pitanje je jednsotavno: sad sam vidio da su cijene u adm-u ludo pale, pa: ISPLATI LI SE SADA PREĆI NA C2D? Hvala vam puno pozz shoki
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovisi koji komp sada imaš, ako imaš neki dvojezgreni definitivno ne (osim ako sa nekog x3600+ misliš preč na e6600 i obrađuješ tonu stvari pa ti treba za posao i sl) a ako imaš nešto stariji komp onda da, jer cijene su vidim bomba, E6420 mi se čini kao neki best buy.. Sumnjam da će nakon ovog kresanja cijena bit još nekih sličnih akcija.
![]() |
#30 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ja osobno da imam nekih 6k kn odmah bi preso na c2d, pomalo me zivcira kad slusam muziku i winampu i otvorim neku aplikaciju pa zika stane na 2-5 sec... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|