|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
bitcomet i utorrent-koji je brzi?
ovak,imam i jedan i drugi program,posto sam uzeo flat,i jos u pozadini vrtim emule da nema praznog hoda ![]() naime,stavio sam istu stvar skidat na oba programa,isti torrent sam pokrenuo i s jednim i drugim programom,i sa bitcometom sam skinuo file u roku 4 sata,dok je sa utorrentom vuklo se 1-5kb/s,napominjem da je prosjecna brzina downloada bila oko 30kb/s....isto tako,1 isti file u 2 programa,sa jednim ga skida,a sa drugim javlja neki error,nestzo kao nepostojeci torrent....malo mi je sve to cudno...neznam o cemu se radi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
za uTorrent imaš ovo ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54613 po pogledaj jesi sve dobro poriktal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da se razumijemo. 1 torrent i 2 torrent programa = 2 razlicita otvorena porta (1 port je rezerviran za 1 aplikaciju) = 2 razlicite download destinacije. nema tu koji je brzi, koriste istu tehnologiju i ako je sve kako spada oba ce skidati identicno, samo moras poslozit sve kako spada. ja preferiram utorrent no na listi peerova rijetko vidam 'BitComet'. Ili Azerus ili Utorrent 95% ekipe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
azerus ili utorent standalone opasan mi je kada je prog bez instalacije ![]()
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stavi neki port između 49152 i 65535, ograniči upload na 6-7 kB/s, ako si na DSL-u i ostale postavke nisu toliko bitne.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Download ti može biti neograničen, ali Upload nemoj staviti više od 12 kb/s jer će ti početi padati brzina. Nisam baš skužio, ali ima neke veze sa nekakvom sinhronizacijom. uTorrent 1.6 ti je prihvaćen na skoro svim serverima dok sam primjetio da BitTorrent++, Nova Torrent, TorrentStorm su na listi nepoželjnih, a ima ih još.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|