|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
int24 i hal.dll
skinio sam sinoc nekakav program sa kazaa i sad ja njega pokrenio i sve super i odjednom se resetiro komp (imaam dvoje vindovsa i 4 particije) i ja odaberem xp a on meni fajl nedostaje ili je ostecen: windows root\system32\hal.dll. please re-install a copy of the above file. i opet se resetira... sad ja iz win98 na netu naso taj fajl i pokuso ga iskopirat u d:\windows\system32\ i nece kaze can not read form the sector isto tako kad sam pokuso napravit šorkat a kad sam oso u dos i pokuso sa c: iskopirat na d:\windows\system32\ pojavis e onaj Abort Retry Fail i odem na retry i nece odem na fail i izlista i kaze na kraju fail on INT 24 - d:\windows\system32\hal.dll :confused: i sad ja malo pokuso slusat pjesme sa f: diska sve mi je puno pjesam i filmova i kaze da nemoze otvorit i onda bude retry i cancle i tako za sve... i nece nijednu pjesmu otvorit molim vas pomogajte neosjecam se dobro... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: int24 i hal.dll
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a kako da to napravim a da nesjebem ove prve windowse...i dali moze na jos koji nacin??' to mi je malo previse zajebano ma ajd jebes xp ali kako da ja mogu cut svoje pjesme sa e: i f: particije...na njima nisu vindovsi samo pjesme a nemogu ucitat...zastoooooooooooo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ako je to zaboravi mjuzu...... i nikad, ama bas nikad neskidaj .exe sstvari s kazaae koje nisu arhiva...cak i kad jesu nepokreci ju vec otpakiraj s eksternim programom (winRAR, winACE) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
hm...sad mi to kazes... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
inace tome je tako vecinom zobg toga sto vecina arhivera ima podrsku za antivirus programe dok ce sami exe ljudi odmah pokreniti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Možda nisi iz win98ice mogao kopirati jer Win98 ne čita NTFS ako si tako namjestio particiju na kojoj ti se nalazi XP. Možda sam u krivu ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
a ove particije su mi na fat32... :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
i kak ce ti to sjebat one prve windowse? ak hoces napravi, ak neces kaj da ti ja radim |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
uredu uredu nemoj me sad jos i tuc,,,,, ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: int24 i hal.dll
Citiraj:
Znaci, prvo dignes sistem s CD-a, recovery console i onda rucno kopiras, a onda, kada si gotov, reinstaliras, vratis si podatke i to je to. GL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Repair mu nece generirat novi hal? Čovjek se više nije javljao, pa pretpostavljam da je uspio riješit, bilo repairom bilo instalacijom, ali volio bih da se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
hm...ma nisam jos to rijesio....stari mi stalno nesta drka po kompu a jucer sam suto kuciste po sobi da izbacim visak energije iz sebe... moram nac negdje bootabilan cd ovaj moj je nakakav sjeban...moze se pokrenit setup ali kad se oce instalirat nesta se sjebe i nece... ajd ako vam nije tesko objasnit sve kako to ide sa rrekoveriom ili sta vec kud dalje kad dodje do onog izbornika kad biram vindovse?? sta poselj sta prije kako "rucno kopirat"?? dali s tim "rucinim kopiranjem" cu moc iskopirat i one mp3ce koje nemogu ucitat sa e i f particije ili ne?? ajd plizzz pojasnitze jebi ga glup sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
How to Perform a Windows XP Repair Install
Citiraj:
da ti puno ne pričamo, tu imaš ste by step kako, a ovdje http://www.bootdisk.com/ kako napraviti slipstreamed Boot CD, objašnjenja vezana uz vindoze razno razne, ma što da ti pričam, puno divnih stvari. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|