|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
komp se ugasi, pa upali
Ovako, komp star 4 mjeseca, odem na shut down, ugasi se, nakon 5-6 sec. on se upali sam od sebe ponovo. Nakon sveg prčkanja po biosu, updejtanja istog, drivera za matičnu, grafičku, vađenja wierless kartice, re- instalacije windowsa...... on se i dalje ne gasi trajno. jedino ako okinem prekidač na napajanju ili držim gumb za gašenje par sekundi onda se više ne pali solo. U servis ga nisam nosio, još, jer su me svi živi ismijali prek telefona da kak se može komp sam upalit ili da nikad čuli za tak nekaj... Sve ostalo radi besprijekorno... konfig: asus P5B- E, i965, ddr2... kingmax, DDR2 2x 1G, 800mhz core2duo E6400- 2013mhz, box, socket 775 Napajanje FORTRON 500w, bluestorm II Gainward BLISS 7900gs 512mb, DDR 3, 2xDVI, tv Seagate Barracuda 7200.10, S-ATA II, 16mb DVD-RW PIONEER DVR_ 111D CANYON CN_WF511 wierless kartica, integrirana Kučište COOLERMASTER MYSTIQUE Logitech desktop MX 3000 laser Logitech x-230, 2.1 Samsung LCD 931bf |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
EDIT: Ne bi ti preporučio nekakvo veliku prčkanje po njemu jer bi trebala vrijediti garancija ak je kupljen prije 4mj. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogledaj u BIOS-u da nema neku postavku u power menagment meniju da se komp budi zbog LAN-a ili kojeg čega drugoga...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|