|
![]() |
#2 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
KOristi search opciju, i bude ti sve bilo jasnije. Znam da si vjerojatno zivcan zbog toga, ali posto se o tome govorili, nema smisla da se ponavlja. Imaš toga i kod nvidije i ati-ja. Samo potraži. NIje opasno, ali je iritantno...a vjerojatno je zbog pregrijavanja. A i cuješ vent kad proradi, a ako ne proradi onda nije dobro... ![]() p.s. - mozda te nisam shvatio. Ako ti se ne dešava neboj se ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
ma jesam al nitko nedaje konkretna odgovore...znaci radi se o 4850 xfx prvi dan sam imo instalirane drivere s cd-a,nisam imo vremena za skidanje novih jel sam bio u zurbi,i sve je super radilo te sam drugi dan odlucio skinut najnovije i poceli su problemi...izbacivanje tog vpu-a graficka nije klokana i temperatura su normalne,dali sam mozda lose pobrisao stare drivere(u control panelu),jel ako se dobro sjecam poslje uninstala i restarta reza mi se nije vratila na onih 800x600 ko i obicno(to mi je odmah bilo cudno) eto ako imas volje pomozi ako ne np |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
muimerP
|
Da. Vjerojatno nisi na čisto sa driverima a i ovih 800x600 je dokaz, pogotovo ako je temperatura dobro. Tako da drivere počisti sa driver cleanerom u SejfModu, a nakon toga nabaci ponovno driver, a preporucam ti provjeren driver, ovi najnoviji obicni ne sljekaju najbolje. Eto toliko ja kuzim(od 20 grafa koje sam imao 10 su ziher ATi pa se smatram da mogu rec koju pametnu) ![]()
![]() |
#6 | |
muimerP
|
Citiraj:
lp ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
imam i ja, samo sto je razlika, pa........ recimo poprilicna ![]() meni se to sranje znalo dogadati totalno random. par puta dok sam cisto pod 2D-om, ponekad kad pokrecem kakav film, a ponekad usred igre. mislim, nije to cesto, cak vrlo rijetko, ali nikako ne mora biti do temperature. jer sam pokrenuo GPUZ, i kasnije pregledao sve logove u potrazi za vecom temp. i nema je, sve do 60C......... tako da ili je do promijene taktova (2D-3D promjena), ili je do samih drivera (po meni najvjerovatnije), ili je do igre-driveri relacije. i cisto da napomenem, ucestalija sranja sam imao sa 9,3 driverima, pa sam se vratio na 8,11. sada koristim 9,6 i nikakvog problema zasada. tako da bi se i ja slozio da je rijec o driverima, i da se pociste stari driveri i stave novi.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|