|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Finalni rezultati OC c2d 6600
Sonic tower je na njemu i ima vertikalni protok zraka sa sonica i njegove 12cm na 12cm koja puše van. Temp pri max loadu u occt ( novom koji opterećuje obje jezgre) ne prelazi 60C Proc je 6600 jasno i na 1,52V radi na 3640mhz na koliko je stabilno i na koliko ga držim svaki dan. 3866mhz ulazi u windowse pokreće Spi sa 1.62v, dok ni sa 1.7V ne ulazi na 3.9gh, nažalost bez voltmoda nemam mogućnosti ništa više napravit. Super pi nažalost 13.20sec dok wprime 32m 22.9sec
![]() ![]() Možda sam proc prevolto prilikom kloka, pokušat ću sutra još nešto ali sumnjam da ću do 4gh doć. Zadnje izmijenjeno od: Mortal. 23.03.2007. u 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
2 iste slike imaš u postu ![]() Kažeš da ga držiš stalno na 3.6 i kusura pri voltaži 1.52?Si siguuran da je to prava voltaža?? Kakav si test stabilnosti koristio na navedenom taktu??Ili ti samo "radi" za sve sto trebaš na toj voltaži?? Sve u svemu dobar clock! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
|
OCCT Infinite test koristim za testiranje. Na početku samo naveo temperature u OCCT-u. 1.51-1.52 bi trebala bit prava voltaža jer ploča malo undervolta, asusom probe II i novom beta everestu pokazju slične rezulate. Kad se da full load onda se pusti na 1.49 dok u mirovanju je 1.52 Koliko si ti svog digao? Zadnje izmijenjeno od: Mortal. 23.03.2007. u 02:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Udaram Ljude Za Pare
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Probaj volt metrom vidjet voltaže ![]() Meni orthos ne prolazi na 3.6@1.55V pa mi čudno da tebi radi "sabilno" na 3.6 i kusura PRI 1.52 a neće na 3.9 u windovse na na 1.7V. Ploča te koči onda 100% jer koliko sam upućen asusica može dati samo 1.65 za MCH&PCIE!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Udaram Ljude Za Pare
|
Citiraj:
Ako je to ova ploča http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.306.140 frend mi je rekao da može dati 1.65V max. A to je bilo prije 2-3mjeseca pa sad ne znam kako je stanje s biosima i dali su izbacili neku drugu reviziju te ploče. Uglavnom ne gdje da izmjeriš s volt metrom nego KUPIŠ volt metar i izmjeriš ![]() Ili ako znaš nekog tko popravlja elektroniku ili ga jednostavno ima posudiš ga od njega i fino sve uredno središ!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dedicide
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo ti link gdje je uslikano gdje da mjeriš mch napon http://resources.vr-zone.com.sg/Sham...whpencil/2.jpg A ovo ti je link sa opisom za razne pencil modove za tu ploču. http://www.vr-zone.com/?i=3876 Znači ako očeš malo više struje ramima i drugo. Treba ti voltmetar i b olovka
![]() |
#8 | |
Rambus 3xtr1m
|
Citiraj:
![]() I je to je ta ploča, i ima do 1,85V Mene zanima cpu voltaža napona, ali hvala na pencil modu to ću isprobat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
ja sam skoro siguran da te ploča koči jer E6600 ako je novi(btw. kad si ga uzeo) bi trebao ići na 3.9 sigurno na 4.0 uz malo bolje hlađenje. Ja i masni kod njega sa ninjom smo uspjeli na 3.7x. I proc stvarno nije išao više.Temp su bile ogromne(oko 70) ali ninja je bila mrtva ladna a i puhao je jedan vulcano po njoj. Tako da smo bili uvjereni da je kriv senzor i da temp ne igraju ulogu. donio ga kući, složio vodeno, ubacio leda, opalio 1.7v i temperatura bila 30C ![]() Skinio setFSB i uspio do 3960 stabilno za super pi. Napravio je za 13.00 sek..... poludio sam jer kasnije nije bio stabilan pri ovoj frekvenciji a nikako probit 13 sek. Imam i validate sa 4005 ali pošto sam proda cijeli komp ništa nemam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
|
Sa set fsb ili clockgenom može svatko potegnut proc visoko. Daj nek ti buta do windowsa. I stabilno ne radi, a da li ti je na 4005mhz prolazi super pi? Inače vidim da se ploča davi na fsb 430- 435 tu se već jako muči iako na 1.85V mch |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() na 4005mhz mi ne prolazi... onda bi već imao 12 sek. To sam uspio samo radi screenshota ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|