|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Simulacije letenja
Ajmo ljudi da vas cujem, koje su vam najbolje simulacije letenja i tu nemislim na one gluposti gdje se samo vozis avionom nego mislim na f-16 i slicne tj. borbene simulacije. Jos jedno pitanje jel mozete igrati bez palice i kolko to utjece na samu igru?? ajmo sad malo ![]()
![]() |
#2 |
Premium
|
Izgleda da nitko ne igra te igre hehe Zadnje sto sam igrao je Combat Flight Simulator 3 i nije losa. U sjecanju mi je jos i IL2 a i dvije legende koje sam igrao jaaako davno Advanced Tactical Fighters i US Navy Fighters Naravno, bez palice ni ne pomisljam igrati, premda sam nekad i igrao na tipkovnicu ali to je jako socjalno. Sad je tu Thrustmasterov FF joystick i jako sam zadovoljan njime.
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Ne znam dali mislis na arkadne ratne "simulacije" i kakvo ti je iskustvo opcenito u igranju flight simulacija, jer to nisu igre kao freespace da mozes misem upravljati. Nedavno sam igrao Pacific fighters (2. svjetski rat), ali malo je frustrirajuce kad te nakon 2h letenja neprijatelj za sekundu slisti (da znam njub sam ![]() Kao i kolega, ni ne pomisljam igrati bez "palice" (Logitech Extreme 3d pro). Pogotovo danas kad su ovako jeftine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Pacific fighter sam dobio sa powercolor-ovom GTO grafom. Ma dobra je igra i sve ali mi je nekako pre monotona i nakon nekog vremena postane j.beno dosadna...
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ko bi reko da se neko javio, ja vec zaboravio na to ![]() il2 i sve njegove nastavke imam i igram i super su, ali mene zanima nest sa nekim modernim avionima i dalje sam u potrazi ali mislim da necu nac nista tak dobro da bi bilo vrijeno dužeg igranja. jednostavno niko se nije potrudio napravit odlicnu simulaciju.
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
http://www.lo-mac.com/ Nesto slicno IL2, samo moderni avioni. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
aha lomac rastura ![]() To moras probat, al da te upozorim. Neki Bugovi te znaju fakat ubit u pojam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Dio MS Flight simulatora za Cessnu je isti kao i na trenažeru u avio-školama u USA a letenje, i što je još važnije - slijetanje, na Boeingu 747 uz kontrolu leta je umjetnost, naravno, uz sve postavke realnosti na max. Igranje bez joysticka je gubljenje vremena i živaca a najbolja fighterska simulacija mi je Sturmovik, no fizika u igri je po mom sudu prilično od realne.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
sad si mi otvorio oci, ja nisam znao da su te simulacije zahtjevnije i nekima zanimljivvije ali ja nemislim izgubit dva tjedna kak bi naucio vozit Boeing, a isto tako nemislim ic za pilota u USA. meni su igre kratka zabava i gotovo a ti si ljepo napiso fire&forget a to je najbolje(bar meni)
![]() |
#12 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
khm... a ni LO: MAC nije bas za prikratit vrijeme u pol sata... jedino ako ti nije zabavno jest prasinu koja je ostala od tvojeg letala...
![]() |
#13 |
Premium
|
pa lockon definitivno nije za prikratit vrijeme ali sve jedno brze se nauci nego sljetanje boeingom ![]() imam jedan problemcic sa lockon uvijek kad nanisanim lika i ubijem ga, vise mi nece naciljat nijednog drugog, ja ko budala tucem po tab a on me ne ***e ni pol posto
![]() |
#14 |
Premium
|
rjeseno! igra je fenomenalna, najbolja koju sam igro sta se simulacija tice
|
|
Oglas
|
|
![]() |