|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
kako skiniti antenicu
mozda sam mal promašio topic, nisam bio sigurna dal da stavim u mreže ili hardware al ipak sam se odlučio za ovdje. Jel zna netko kako skiniti onu antenicu sto bude na siemensovom gigaset 108 usb adapteru?ili se ne može skinit? ja sam gledao, al nisam vidio načina kak da ju skinem osim da ju iščupam... unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
|
Nema skidanja, jedino da rastaviš cijeli adapter.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Hoćeš li se možda mijenjati za Canyon CN-WF511? Trenutno je ne koristim, a vidim da tebi treba nešto s konektorom za antenu. To je, ono, privremeno... Razmislit ću kasnije što ću s njom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Pa neću invalida od kartice... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
a jbga, kad nećeš invalide... ![]() |
![]() |
![]() |
|