|
![]() |
#1 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
RTCW Enemy teritory
Jel možda neko planira skinut ovo - naime ima oko 280MB. (ja i moj ![]() ![]() Zanima me kakav je.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
Napiši link pa ti ja skinem na poslu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
I Love AMD and nVida
|
Citiraj:
:confused:
![]() |
![]() |
#5 | |
I Love AMD and nVida
|
Re: RTCW Enemy teritory
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Odličan je imaš na www.gamer.hr recenziju i pogledaj kažu da je odličan ocjena 97!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Jel se moze ta igra igrat bez da se ima prethodno instalirani RTWC? Ako moze ja ju sad skidam tako da Mister mozes sutra doci po nju! EDIT: Vidim da se moze samostalno instalirati te sam stoga kliknuo na magicni gumb SAVE! Igra ce za 15min biti na mom kompu a svi zainteresirani mogu mi se javiti ovdje ili na PM da im to zaprzim na CD! Molim moderatore ovog foruma da mi neprodavaju ovdje spiku o ilegalnim igrama posto je ovo free igra! Pozdrav i Hvala! EDIT No.2: File je skinut i svi koji bi zeljelji odigrati tu igru neka mi se jave pa cemo zaprziti to na KeDe kojeg cete vi donijeti jerbo ja cd-a nemam:mad: Za uslugu trazim jedan cd na koji cu Vam to snimit i pivo ozujsko kupljeno u ducanu ispred moga ulaza po cijeni od 4.90kn! ![]() Zadnje izmijenjeno od: marac. 02.06.2003. u 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo danasnjeg potrosenog downloada! ![]() Zadnje izmijenjeno od: marac. 09.12.2014. u 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
ides beba..di ti to komp stoji...priznaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Zasto?:confused: Evo bas sam sad malo odigrao par partija ovog Wolfštajna i šta da kazem nego: Igra roxa do jaja! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
I Love AMD and nVida
|
EDIT: Vidim da se moze samostalno instalirati te sam stoga kliknuo na magicni gumb SAVE! Igra ce za 15min biti na mom kompu .... Marac, koju ti to vezu imaš s netom? Dam se kladit da ti je najmanje trajalo 1h!
![]() |
#13 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Dsl 1,5mb/256kb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Head Of The Radio
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
da znas cijenu bilo bi ides
![]() |
![]() |
#18 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
koneksn idesssssssssss cjena idessssssss
![]() |
#19 | |
Head Of The Radio
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
jeli treba imati original? ako nema tko ce mi sprzit i naplatiti ![]()
![]() |
#22 | |
Head Of The Radio
|
Citiraj:
![]() Više od 15kn ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
..
|
Citiraj:
server bez limita na promet i velicinu... 100mbita do njega (bilo je 10mbita)...ladica...moj komp...traje malo vise nego tebi ali kosta me 600kn koliko kosta disk za ladicu... ne zezam mislio sam da imas taj komp negdje na brzoj vezi...ne onoj koju placas sam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
nemam na brzoj vezi makar sam razmisljao o tome! Trenutno nesto dogovaram s ekipom pa ce mozda biti i nesto takvog ali bbar ne jos 6mjeseci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
..
|
Citiraj:
tako da je to malo skup sport ali dobro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
daj da mi je netko sprzi ekipa pa cemo napravit momcad koja ce se zvati pcekspertovci i ozren ce nam biti sponzor ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Premium
|
Gle ja ti mogu to sprzit samo neznam kolko ce ti se to isplatit kad ces morati platit postarinu cca20-25kn i jedan cd cca3kn! To bi te ispalo 30kn recimo a to ti je nekih 18h bivanja na netu po najpovoljnijoj tarifi a u tom vremenu mozes i sam skinuti ako imas i 56k modem! Ali ako te to ne benda ja cu vrlo rado pomoci ti ako mi se javis na mail: mail |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam to rijesio na takav nacin tako da mi i nije cjena pretjerana odnosno moram jos dodati 50-100kn na to sto sam zaradio pomocu te brze veze! U svakom slucaju je neisplativo zasada ali onima kojima treba uzeti ce to! Nadam se barem da ce povecati te fakin limite na neke prstojnije brojke (20-30GB) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Feb 2002
|
ubermensh??
Ne mogu a da ne prokomentiram igru.. Procitao recenziju na Gameru, rekoh, bit ce da je pakao od igre.. ![]() Skinuo ja tako RTWC-ET, instalirao, stavio se lijepo online, kad ono...karl lewis koji govori engleski s losim njemackim naglaskom. Trcim jedno 100 km/h, imam reflekse da me se ne bi postidjeli ni wayat earp i ekipa..sve u svemu katastrofa. Likovi su losi do pakla, igra mi leti takvom brzinom da me asocira na dan kad sam pokusao pokrenuti Doom II na 2,4 ghz. Uglavnom, nemam osjecaj da se nalazim u 1943.g u ulozi svabe ili saveznika. Prije kao da sam dosao u Unrealu na neki nivo di su svi obuceni u ove spomenute i za kaznu imaju samo smajsere i thompsone umjesto neceg sto potrga cijelu mapu. Eto, razocaranje je bilo potpuno. Osjecao sam se kao Pacman, medic ide, baca packove, a ekipa ko packmani trce ("lete") i skupljaju flastere, uzasna grafika sto se tice charactera, sve ostalo izgleda ok (vizualno). A sve je krenulo od pitanja "igra li neko AA..". Ne volim americane, tj, ne slazem se s njihovim pogledima na svijet i kako bi on trebao izgledati, ali AA je totalna realnost nasuprot ET. Da ne ulazim u detalje (aiming, moving, healt).. Ovo je bilo lose potrosenih nekoliko sati za download. Pozdrav svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
MadModerator
|
Na kojim serverima dovraga igrate ET????!!!!!!! Ja ih nađem samo 4 od toga su 3 stalno prazna a 1 stalno pun ![]() ![]() ![]() ![]() Jest da će mi ping biti povelik ali šta ja mogu. Zato ja igram CS sa pingom 100-120 na 56k ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|