Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.06.2003., 19:34   #1
jokla
Guest

WinXP problem

Imam mali problemčić s WinXP-om, bolje rečeno s Internet Explorerom ali ja mislim da WinXP ima ipak veliki utjecaj na moj problem. Što me muči? Pa problem je što ne mogu spremiti stranice na komp. Ćelim spremiti neke informacije da ih kasnije mogu pročitat. Znam mogu otići u history i pogledat tamo, ali neke stranice nisu dostupne offline u history-u (npr. www.deviantart.com). Znam, ponekad se ne može ta stranica spremit na komp ali većinom nemam nikakvih problema kod toga. Na WinMe mogu spremiti stranice, osim one sa antileach-om.
Na XP-u mi ispiše ovo. ERROR SEVING WEB PAGE i dalje onda u textu THE WEB PAGE COULD NOT BE SAVED TO THE SELECTED LOCATION. To su većinom one stranice gdje se moram logirati ali ponekad i ostale normalne stranice. Mene zanima da li ima negdje neka opcija da to iskopčam i da mogu premit stranice???
  Reply With Quote
Staro 13.06.2003., 19:53   #2
Veky
...
Moj komp

Veky's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Eh, to se i meni dogadja, trenutacno ne, nemam pojma zasto. Izgleda jos jedno blamiranje microsofta.

Oglas
Staro 13.06.2003., 22:01   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Nisi jedini, eto ja sam napucao zakrpe sigurnosti radi i da probam riješiti problem Off Linea ali sada na kraju mi ništa ne ostaje uopće u off-line Provjerio sam sve postavke InternetOptionsa, IEa, ... banana. Ništa skini si neki program za "srkanje" stranica za kasniji off-line to je jedino što ti preostaje kao i meni:mad:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ie.gif‎
Views:	144
Size:	10.7 kB
ID:	353  

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno