|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
normalno ako je ploca isti socket i sve,znaci odgovara sve jedno drugom ali je maticna 800 FSB a proc 1066 FSB |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sudeći po informacijama sa stranice proizvođača ploče (link), čini se da to neće radit kako bi trebalo. Prva točka kaže: Support Intel® next generation Core™2 Duo/Pentium™ D Processor Ispod je crvenim slovima navedeno: Due to 945PL express chipset specification, 945PL-S3 can only support up to FSB800MHz. Što znači da će C2D procesori vrlo vjerojatno raditi, ali ne na FSB-u od 1066 MHz nego na max 800 MHz što daje konačni takt procesora od 1.4 GHz za recimo E6300 (FSB 200 MHz x množitelj 7).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čuj, ne bi bilo loše posuditi od nekoga C2D pa probati tek toliko da budeš 100% siguran. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
bio ja,kazu da donesem plocu u ponedjeljak,cekat ce me nova ploca (koja po proizvodjacu pise da podrzava C2D FSB 1066 Mhz),moram nadoplatiti cca 80 kn... Ovu sam narucio: http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ame=GA-945P-S3 valjda ce ona normalno radit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Evo iz threada Oznake i modeli Gigabyte Core 2 Duo ploča: GZ - ne podržava sabirnicu od 1066MHz, jedan DIMM memorijski utor, integrirana grafička, nema PCIe x16 utora PL - isto kao i GZ, osim što nema integriranu grafičku nego 1 PCIe x16 slot S ove liste drži se ploča zasnovanih na 945P i 965P čipsetima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|