|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Komp se ne zeli upalit
Slazem sestri PC, isprobao sam do sada 3 matične i na svakoj je isti problem, upalim pc, okrecu se svi ventilatori ali ne zeli se cut onaj beep niti se slika od kompa ne pali. Komp se sastoji od sljedecih djelova: Maticne socket 370, SDR Ram plocice od 128x2 i jedna 64 P3 neznam koliko mhz (ne pise na njemu niti sam uspio bootat pc da vidim) hard 3 gb vga tnt2 / onboard na jednoj od maticna zvuka nema napajanje 300w (ostale ide uredaje nisam ukljucivao) probao sam sve kombinacije svega osim sa drugim procom, cak sam mijenjao 3 plocice rama) A kada stavim prst na hladnjak on je hladan, kada upalim bez hladnjaka onda postaje dosta vruc ![]() Da li znate rjesenje? I da li je moguce da je procesor neispravan iako se zagrijava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
može biti da je stvar do procesora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
i meni se čini da je proc,probaj taj proc kod nekog il neki celeron s 370 na toj konfi,useaj allmighty metodu eliminacije p.s kolko ga držiš upaljenog bez hladnjaka ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
pa ako si probao sve osim proca..onda je sve jasno...ali možda matične ne podržavaju taj proc (stari biosi)...možda je prebrz ...hebiga kad neznaš koji je ...pogledaj u uputama od matičnih koji raspon p3 proc-ova podržavaju....flash bi možda mogao pomoć.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam isto neku staru konfu s370 koju su u firmi htjeli bacit jer ju je grom satro. Crklo je napajanje pa sam ga zamjenio i sad imam isti ovakav problem kao ti... sve se upali ali slike niti pistanja nema... mislim da je proc otisao a moguce i ploca...
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
ja imam malo okrhnuti proc... sad nedavno kad sam ga skido sam ga okrhnuo i zato sam odustao od prodaje te konfe... no stvar je u tome što taj proc radi iako je okrhnut no treba ga nekako "dobro" namjestiti i radi sve normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Nemrem vjerovat, frend mi posudi celeron 800, sam zgažen kao da je preživio napad njemackih bombardera, par pinova spigano, ja to izravnam, jezgra je totalno demolizirana ali on radi ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: marko_1. 01.10.2006. u 16:20. Razlog: za*eb |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|