|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
pci i agp brzine
Pozdrav! Ja sam nov ovdje i ne kužim se baš u clockiranje. Samo me zanima ako mi možete reći,imam barton 2.8+,matična je gigabyte GA 7N400-L,imam 768mb rama. Malo sam prčkao po biosu i namjestio sam fsb na 177mhz inače je default 166,a množitelj je na 12.5,njega nemogu mijenjati. Sad proc radi na 2214mhz,prije je radio na 2084mhz. Radio sam malo testove u aidi i sve normalno radi. Voltažu nisam dirao,radi na 1.7V. Imam neki program od matične di mogu sve to pomjerat ali je problem u tome što mi je agp na 70mhz a pci na 35mhz,neznam kako da ih zaključam,zato jer kako dižem fsb dižu se i brzine agp-a i pci-a,bios baš i nije nešto. Molim vas da mi pomognete oko tog problema. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
potraži pci/agp lock, ako ga bios uopće ima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Skini si everest umjesto aide...pogledaj koji bios imas, ako nemas zadnji, ovdje skini zadnji. Kao sto ti je blablu rekao, potrazi agp/pci lock i ako imas, moci ces dalje clockati, a ako nema, nema ti pomoci...
![]() |
#4 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
evo imam identicnu plocu na drugom kompu. ctrl+f2 u biosu ti otvara dodatne funkcije imas negdje u biosu opciju zakljucavanja ferkvencije pci-a i agp-a (pci treba biti na 33 agp na 66MHz) inace ploca meni drzi stabilnih 235 fsb (ovisi kako s kojim biosom) ovdje imas modane biose za oc: http://www.hwtweakers.net/postt4741.html
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Samo nemoj da ti kanta bude ovako ocana dok ideš flashati jer bi mogao lako ostati bez biosa... Najbokje da radi na stocku i pazi da ti System BIOS Cachable bude ugašen da nebi bilo.... : hitthewa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|