|
![]() |
#1 |
KreativnoDijete
Datum registracije: Dec 2005
|
Intel i865 vs Via pt880
U HGspotu su mi za oko zapele dvije maticne: MBO ASROCK, s. 775, 775I48, i865GV, BUS 800 MHz, serial ATA, 5.1 zvuk, LAN, DDR 400, ATX 2 MBO ASROCK, s. 775, 775V88+, VIA PT880, BUS 800 MHz, serial ATA, RAID, 5.1 zvuk, LAN, DDR 400, ATX Razlika u cijenama je zanemariva A razlika je u chipsetu i sto Intelova ima 2 slota za DDR, dok VIAina ima 4 Koja je bolja za OC (znam da obje nisu bas, ali novac da imam vise casha kupio bi nesto bolje)? Na http://www.pcstats.com/articleview.c...id=1693&page=2 kazu da je VIAi FSB moguce podici sa 200 na 214 MHz Znaci li to da cu uspjeti (bez podizanja napona) moci Celerona 2.5 podici na 2.8? Jel koja od ove dvije ploce podrzava podizanje napona? Nasao sam ih na aukciji, tako da je VIA 10 kn skuplja i nema plocicu za kuciste |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
bolji ti je intelov čipset, ima podršku za dual channel i bolji je za overclocking, no sad ovisi kakav če overclock biti na toj ploči |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
ja imam onu Asrock 880PRO ploču sa AGP+PCI-E, i DDR i DDR2 skupa... ploča radi svoj posao, i ima DUAL CHANAL...kako to radi, uz jadnoga Celera na 3,5Ghz , nikako , sporo, ali radi, dade se i igrati čak...isprobane 6800LE i 6800GT i rade bez problema... cjena od 312 kn za tu ploču (PDV inc.) je smješna...ploča radi dobro... jedino što zamjeram je što nema mogučnost mjenjana voltaže procesora....grrrrrrr |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|