|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Mala Pomoc
Evo potreban mi je mali savjet pa da pitam vas za misljenje prije nekog z****a, naime o cemu se radi morat cu sastaviti zeni za mjesec, dva racunar da manje mene gnjavi nesto sam mislio da njoj dam svoje postojece komponente A64 3200, 2G rama, a sebi kupim po prvi put nakon 100 godina Intela najvise iziritiran ovim novim Socket-om jer bi trebao da kupim ovo isto sto vec imam samo prepakovano u novo kuciste e vala necu iz inata. Nesto sam razmisljao da uzmem neki Intel 3-3,2 GHz Dual core, kakvu bolju plocu nesto volim Asus, ali moze i Abit,MSI i slicno sta mi predlozite cak sa podrskom za Core Duo pa mozda nekada kada padnu malo cijene, kupim i njega jos bih uzeo 2G rama jer sam navikao na dosta memorije. Racunar sluzi vecinom za multimediju, obradu videa, audia i sl. jako rijetko bas kada poludim onda se malo poigram COD2 i FarCry to je sve. Pozdrav ekipi svaka sugestija je dobro dosla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
a da kažeš koliko novaca?i kak stojiš s grafikom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ubleha, dobrodosao na forum ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Od starog stroja imam 2 Hitachi S-Ata po 160 GB, 6600GT,2 DVD Snimaca imam Samsung 930BF itd. dosta jake komponente mislim da cu potositi oko 1000KM. to bi bilo oko 3800-4000KN.Jednostavno sam odlucio da malo promjenim najvise iziritiran ovom politikom oko Socketa koju je poceo da vodi AMD iz istih razloga sam nekada davno pobjegao od Intela potpuno mi je svedno koja je firma u pitanju samo mi je vazno da dobijem najvise za ulozeni novac. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|