|
![]() |
#1 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
mix ramova
e ovako mjesanjem ddr - ramova od kojih su jedni na 266mhz i drugi na 400mhz ---- dali to smeta. jer sklopio sam racunalo i stalno kod igara mi zablokira nakon par minuta. jer to zbog toga ili nest drugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
U tom mixu vjerojatno ti rade na 266mhz, ako si ih podesio na više u biosu. Onda je jasno da ti ne rade, jer ovaj 266 ne može radit na 400mhz kao onaj drugi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja sam imao (jos uvijek imam ![]() ![]()
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Radi uvjek na brzini sporijeg rama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Da tak sam i mislio. OK. Thanks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Nemora uvjek raditi... Kako je poznato neke vrste ramova se međusobno ne podnose, isto tako neke vrste ramova se ne podnose s nekim pločama... Mi nemožemo znati koji su kod njega u pitanju pa tako niti procjeniti, a ionako teško da bi ovako napamet neko mogao baš decidirano reći dali se podnose ili ne... To duffy... Izvadi prvo stari ram pa testiraj samo s njim unutra... (pretpostavit ću da je sa samo starim se dobro radilo) Ako novi radi bez problema - očito se ne podnosi sa starim... Ako NE radi - zaključak je očit za daljne postupke - nije li? ![]() I na kraju probaj malo dignuti napone rama (sasvim malo za jedan ili dva stupnja gore npr. sa 2.6V na 2.7V ili 2.8V) ako proradi dobro ako ne - vjerojatno ti se ploča kolje s ramovima... I na kraju znaj da dodatni ram ipak povećava malo potrošnju struje s ploče...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|