|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() Nekad se sistem neće podići iz stand by-a kad kliknem na miša.Stroj uopće ne odgovara, a nije zgašen.Mogu ga podići samo na restart gumb. Kaj sam krivo napravil? Hvala! Lovac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Kaj se više bavim compovima to sam više uvijeren da je najbolji lijek motorka na cca 2500 o/min i raspali po jebenoj kurvi ... Needles to say da su ove rijeći nakon cca 3 sata printanja etiketa na poslu. Prineter je btw. Canon i550 - 18 str/min. Znate koliko je etiketi sprintal ( dimenzije 10*7 cm ) u tom intervalu ... ne 300, ne 200 već 3 ( tri ). Jebene tri etikete. Kurva ne radi nikako, bez ikakvog razloga ne prima ih više nakon 3 da normalnog rada :confused: . Ma kurac - MOTORKAAAAAAAAAA |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Kojeg miša imaš? Meni to neće ponekad sa MS wirellessom ali preko tipkovnice proradi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Re: Stand by
Citiraj:
Prvo i općenito ako te to smeta u Power Options Propertisu : System stand bay postavi na Never. Postavi si Screen Saver po želji, a kad ne radiš gasi mašinu (sad se javljaja pravi: pod uvjetom da imaš ispravno i vrlo skupo napajanje tj. sve osim JNC) Slijedeći naputak kod naredne instalacije windwsa to napravi ispravno (postupak istalacije ti ovisi o HW a onda o SW koji želiš koristiti 1. Win 2. Direct x 3. driveri grafičke 4. audio driveri pa ostalo...) jer iskustvo mi je da podešavanja windowsa u letu donosi nove poteškoće a stare se ne rješavaju.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|