|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
xp serijski broj
dakle dobio sam zapakirani xp home edition..i idem ja to instalirat kad ono nema serijskog broja..tj na foliji je samo coa certifikat...e sad me zanima da li taj broj postoji negdje na cd-u ili ovo mogu bacit....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
iskreno - nikad nisam vidio originalni software ikoje vrste u živo - osim WoW-a ![]() ali ako ga nisi platio, nemoj ga ni instalirat nego uzmi pro rađe... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ja imam sličan problem, treba mi s.n. za 64bitne win xp. nisam ga dobio kad sam ga skinuo s neta s ms weba. sad hoću instalirati i nema,m cd key. tražio nešto po netu ali niti jedan ne radi!!! ako ima koja dobra duša, please help na pm
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
evo bum vam ja pomogo. Ukucajte ovo: ADMIN-BU-VAM-HEBO-SVE-PO-SPISKU ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Kada kupis origigi win na foliji od cd-ea su ti kijevi STO POSTO imao sam u ruci bar jedno 30komada i uvjek je na toj mutavoj foliji nesto kao naljepnica koju kasnije mozes zaljepiti bas za cd sto sam ja radio ![]() Sto se tice cd kijeva samo ih microsoft djeli koliko sam ja upoznat (na legalan nacin jel) ![]()
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Žali se onome od koga si kupio to ili samom Microsoftu Hrvatska...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
..ma nisam to kupio nego dobio..bio je zapakiran (ja ga raspakirao)...a znam i kako bi trebala izgledati naljepnica sa serijskim....e ali na foliji se vidi da je bila još jedna naljepnica (ona veća) ..a osoba koja ni je dala taj xp to je dobila davno (sp1) od nekog tako da ne mogu pronaći di je završila naljepnica sa serijskim....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bolje bi ti bilo da to pobrišeš...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ako ovaj link ne nestane u sljedecih 5 sekundi nece biti dobro...Nazalost, ja pratim sve i biljezim... EDIT: Pet sekundi je proslo...Dolazi Bananko banana! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tjedan dana mediterana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
men niste skužili. ja sam legalni vlasnik win xp pro (dobio sam ih na poslu) i kao takav sam skinuo potpuno legalno win xp 64bit s microsoftovih stranica. ali ne razumijem zašto mene traži cd key??? koliko sam skužio trebalo bi radit bez njega pošto sam ih dobio na temelju svojih wina? ako je netko napravio isto neka mi pomogne?
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
a sad me traži cd key koji nis dobil...
![]() |
![]() |
#15 |
bycod
Datum registracije: May 2004