|
![]() |
#1 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Laptop Acer + Celer 1.5M kako spustit frekfu?
Imam laptop Acer TravelMate 2413 WlMi, unutra je celer na 1.5 Mobile. Prije sam imao della sa Pentiumom 1.4 M. E sad kod della mi je bez beda rusio brzinu sa onim speed switchom i tako sam stedio bateriju. no ko ovoga nikako nemogu dobit tak efekat. probsao sam i sa sppedswitchom, i sa epower managerom od acera al neide. ja kao u epower manageru spustim da mi proc radi na neznam 30% snage al nista se nedogodi. u Systemu mi pise 1.5 i 1.5 a ne recimo ko prije da je orginal frekfa 1.5 a da je trenutno na 500 Mhz. Ndam se da me kontate pa dajte mi neki hint. Znam, tamo negdje u magli da je Rak govorio da da bi uopce radio taj speedswitch da ima neki petch za windowse al ja to nemogu nac. Na acerovim stranicama nema nikakvog petcha a ni na intelovim bas nisam nista pametno vidio. Ajd decki molim vas da rjesim ovo jel mi treba lapi a ovako mi baterija traje 1.30 a to mi ni nis! THC: cheers2
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Celeron mobile procesori uopće ne podržavaju smanjenje množitelja i tim takta (EIST). IMHO to imaju samo Pentium M... "So, if you buy Celeron M, you will not be able to manage its performance states or power consumption, as well as to enable the effective overheating protection. " http://www.digit-life.com/articles2/...atures-pm.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|