|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ati masovno krepava zadnjih par dana
Jel ima tko još problema s ovim, meni je riknula jučer, da sad ne pišem kako - opisao sam problem u problemi\hardverski problemi. No evo kolega mi javlja još 4 kvara atijevih kartica njegovih kolega u zadnjih par dana!!? Možda je stvarno slučajnost ili..što bi to moglo uopće bit - virus, trojanac, driveri. Jedino znam da se Catalyst control centar spojio na net, i od kad je to napravio ni jedna mi igra ne radi, moguće da je i to slučajnost - opširnije u problemima
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..od kojoj grafi ti pricas ?? 9800 ???
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A mozda je vrime i da nove serije (Xxxx) dođu na red,jesi to promislio?! Ja mislim da oni (proizvodaci ATI kartica) to znaju (rok trajanja) jos od prvog dan kad su plasirane na trziste.... I da nisu OCane isto ce popušit jer su same po sebi tako dimenzionirane... Ni sa Nvidiom nije bolje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Možda je njegova bila Trial revizija. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
: lol2 :
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Ne starije serije su jos najpostenije koliko sam citao a nisu ni obracali previse pozornosti na njih! Bilo je nekoliko testova i clanaka prije nekih god dana kad su te serije tek poharale trziste.... kod ATI-a je to bila serija 9xxx a kod Nvidia serija 6xxx ode serije 7xxx jos nije bilo ni govora.... Nividia je imala losije rezultate (drugim rijercima cipovi su cesce bili skloniji kvarenju od Atijevih cipova) testovi su radeni u ovisnosti na temp/radnom vremenu (koliko je dnevno prosjecan gejmer igrao masini) i taktu kartice same kartice..iz toga je bija racunan nekakav prosijek i ukupna ocijena. Edit: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: G0RKI. 12.03.2006. u 14:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Moja je izdahnula na COD2, multiplayer, taman sam krkao slovence ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Da nisam imao ATI-ja jesam (9600 Atlantis) i za moga vijeka nekih godina dana nije mi otegla papke..prodao sam je zajedno sa Silencerom i nisam imao neugodnih iskustava...medutim poznajem one koji jesu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() Moj RageII+ 4mb dvd edition : wtf : još uvijek radi na 233mmx : roller : a pazi foru..ima i direct3D podršku haha,za Jedi Knight 1..mrak... Ne bi znao o tom crkavanju...moj sadašnji 9800pro je štok edišn tako da,ne bi o silencerima razglabao : hello2 : ,ali čuo sam da je frka živa jednom kad ugradiš,osim zalmana eventualno..ali ovi arctic bože pomozi...: wtf : Ma sve ti je to namještaljka..kako se kome sprdne,izda neku debilnu igru tipa battlefield2 koja se i sa 3 gige rama brejka..i ekipa se iskompleksira i poludi.. najbolje ne obraćati pažnju...napravi ko ja,skini emulator za snes i uživaj.. Imaš sve Donkey kongove,kirbye..maria..ma ludnica..a da vidish Zeldu..mrak Grafe su općenito pushing teški postale..kad vidim da ne znam,7900 dođe preko 4k kuna..straaašno...pa kupiš čovječe zvijer konfu za te pare.. Ali neću o tome,atha će me ubit šta chatam tu...: cheers2 Držte se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
s jedne strane imas i ti pravo. |
![]() |
![]() |
|
|