|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Stari PC - STEK - STEK
Pozdraf, imam tu jean stariji PC, 1,6 GHz, 128 MB, MX440.. Uglavnom komp ka je kupljen ošao je s windowsima home eition, sve je savrseno radilo..no nakon godinu dana kompjuter melje kao lud..stavio sam nanovo windowse..melje..stavio sam novi hard disk..melje. U čemu je fora..znam da to nije jogurt da ima rok trajanja..barem ne tako mali. Čemu to meljenje? Instalirani su svi programi koji su bili i na početku..isti sistem..zašto??
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
otvori kantu i poslušaj koja komponenta melje. možda neki vent |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zaustavljaj jedan po jedan vent pa ćeš već otkrit šta je...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ventilator na procesoru (willy) zna jako buchiti. pogledaj prvo njega. to je neki 6cm ventilator. rijetko zna prozujati ventilator na mx-ici, sa time da su i rijetke aktivno hladjene.
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma krivo ste me shvatili Hard disk melje..stavljen je novi hard i novi sistem i opet isto.
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
imas bucne hdd to je to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|