|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
zelio bi...pomozite
zeljeo bi oc svog starog pentiuma 2 350mhz mislim da je mmx uglavnom ima 192 mb rama nvidiju mx2 440 sa 64 ram-a jos uvjek starom sluzi za office itd... jos malo pa ide u zasluzenu mirovnu pa bi ga ja htjeo malo oclockati znam da je kanta ali ce sluzit ko jukebox/mediacentar ovo ono... molim pomoc i upute za oc... jer ak ja sam krenem brijem da ce se spusit u roku od odma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne možemo ti nikako pomoć ako ne napišeš točno koja je ploča u pitanju
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pc100 PentiumII Mainboard m726 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako se i može klokat, to je vjerojatno preko jumpera ili DIP-ova. Vidi jel ima na ploči kakva tablica te jel se spominje kakav multiplier, FSB i sl.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Eto, sad se malo igraš s tim. Pogledaš kako sad stoje jumperi i polako dižeš množitelj, a može i FSB.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
rađe množitelj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
kolike su mi sanse da skurim starog gada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
ma ne vjerujem da ćeš ga skurit...pa to se ništa ne grije....ali popipaj ipak ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
nakalemi sonic tower gore. Možda ide na 1GHZ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
mislio sam na defaultu... a ti cooleri su mi strašni bili...veći ja imam na nb-u, nego on na procu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|