|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
temperature p3 proca
Imam p 3 600 MHz 6x100 (Katmai, jel tako?) i motherboard monitor mi registrira temperaturne vrijednosti sa tri senzora! Trenutačno to su 47, 31 i 71 stupanj. BTW, procesor radi na 6x112 (672MHz). jedna strana kućišta je otvorena a vanjska temperatura je oko 17-20 stupnjeva (Split). Koja su to tri senzora, koja je max temperatura za moj procesor, koja je standardna temperatura? Napomena, komp sam upalio prije sat vremena i nisam pokretao ikakve zahtjevne aplikacije (samo internet explorer i outlook express). Sad ću pokrenit stability test pa vam javim promjene temperatura. Many thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Member
Datum registracije: Jul 2002
|
Pa da budeš siguran pogledaj u biosu. A prema nekoj logici najveća temperatura bi trebala bit temperatura proca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Za P3 do 55C pod najvecim mogucim poterecenjem i normalnim clockom je normalno. I do 60C se moze nategnuti, ali sve preko toga je vrlo opasno. Moj P3/450 (druga kanta koju imam pokraj ove donje) se sa box coolerom pod setijem popne max do 50C, a normalno je 40C. Nesto slicno kao ovaj dolje Athlon XP koji je puno bolje hladjen..
![]() |
#5 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: temperature p3 proca
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ok, morat ću sve ponovit jer one gore vrijednosti su bile sa 10% povećanim naponom, mada mi se čini da je sve to ista stvar.. OK, procesor je i dalje 600@670 ali sa normalnim naponom od otprilike 2.05 V (skakuće), Nekakve recimo idle temp su: 47/26/71. Nakon 45 min stability test-a temperature su porasle na 49/37/74 stupnjeva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Night shift
|
Citiraj:
P III 600@800 i temperatura je bila oko 45 MAX.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Night shift
|
Citiraj:
je sonda.Na mojoj ploči je npr. kraj 5 PCI slota, a na ASUS TUSL2-C mislim da je između 3 i 4 PCI slota.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2002
|
pošto namjeravam kupiti nov komp, molim savjet i informacije u vezi intelovog Presccotta i Tejasa, koji bi uskoro trebali biti na tržištu,(prvenstveno za gejmanje, a onda i ostalo.) please help and stay cool. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Neće baš uskoro,već za koju godinu(ako intel ne propadne dotad),svakako odvoji pare za novu matičnu
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
Jedino je Nehelem najavljen za početak 2005.g. To su podaci koje sam uspio prikupiti, dakle nadao sam se da bar neko ima koji podatak više, naravno prije svega za Prescotta, kog sam imao u planu zgog igranja novog Serious Sema i DOOMIII. inače to bi trebali biti monstrumi, zvjeri u odnosu na dosadašnje intelove P4 procesore, dakle ako tko ima podatke o budućim performansama imenovanih procesora, itekako bi dobro došlo u planiranju nabavka nove pile (čitaj skupljanju love, jer bez toga ništ'). Muchas gracias |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
pa i K8 će nit zvijer u odnosu na današnje procesore zar ne? nebi bilo logike kad nebi novi procovi bili zvijeri za stare .. ![]()
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() pitanje koje me interesira i (odgovor na isto), glasi:KOLIKO ZNAČAJAN POMAK, odnosno ŠTO novi procesori donose u odnosu na staro i koliko je to izraženo u novčanim jedinicama, ili ako pojednostavimo, odnos uloženog i dobivenog. Haugh ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|