|
![]() |
#1 |
Šljaker
Datum registracije: Jun 2013
|
Wlan kartica ili wireless usb
pozdrav, imam sljedecu konfiguraciju. Procesor Intel Core i3 3225 M-B s1155 Z68M USB3 Memorija Kingston DDR3 8GB 1600MHz Toshiba DT01ACA100 1TB 3.5" LITE ON Internal ODD Zalman micro tower case black Chicony Active 400W ATX PSU do sada sam kompjuter imao spojen s kablom, zbog preseljenja u drugu sobu, sada bi mi trebao wireless, pa se dvoumim dali da kupim karticu ili wirelless usb? Molim savjet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja bih uvijek radije odabrao pci karticu iako se slažem s time da je usb verzija praktičnija.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
hm, htio sam otvoriti temu istog sadrzaja, pa vidim da vec ima... muci me isto pitanje... iduci tjedan idem na sezonski posao u italiju, i bit cu u nekom apartmanskom naselju koje ima wireless net... od prijatelja koji je vec tamo kaze da je signal prilicno slab... jel bi imao bolji signal i vezu ako kupim pci karticu, vidio sam onu sa 3 antene, pa kao svaka antena hvata svoj signal pa se to nest mijesa i na taj nacin se postize da veza nikad ne puca...tzv. "SST & CCA Technology - Stable Wireless Signals" sa ovog linka ili su to samo puste price... izbor broj 2 bi bio USB sa jakom 11dB antenom, ova, ima je u hgsrotu za 200kn... savjet od nekog ko se kuzi molim, a i od nekog ko se ne kuzi moze isto :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Vidi 5. zaljepljenu temu u (ovom) odjelu "Mreže" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|